Muurstickers rond of ovaal

Upload uw afbeelding:

× Uploaden Verander

Herhalingen patroon:

Gewenste afmeting

cm
cm
Ingevoerde afmetingen niet beschikbaar
Upload eerst uw afbeelding

Kwaliteitsindicatie

Laag
Hoog

Maximum number of characters: 240

Maximum number of characters: 240

Op voorraad
SKU
Stickers-rond
€ 1,50
  • Klanten beoordelen ons op Trustpilot met een 4.6/5
  • Altijd controle op kwaliteit
  • Snelle levering voor de beste prijs

Ontdek de nieuwste service op het gebied van wandecoratie! Maak van je eigen foto een ronde of ovale muursticker. Met een hoogwaardig zelfklevend behang uitgesneden op het gewenste formaat verander je eenvoudig elk interieur.

Repro.nl produceert muurcirkels en andere vormen als ovaal, vierkant of rechthoek op elk gewenst formaat. Is het mooier om een muursticker perfect aan te laten sluiten op je tafel van 92cm breed, geen probleem! Bestel op de cm nauwkeurig de gewenste vorm.

Kunt u niet automatisch de gewenste uitsnede selecteren maak dan gebruik van onze service en omschrijf in het opmerkingen veld de wens. Je ontvangt dan van ons een voorbeeld en kwaliteitsadvies voordat de productie start. Wel zo handig.

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).

Voorbeelden Muurcirkels 

 

 

 

Uploaden bestanden
Een foto kun je bij Repro.nl aanleveren als PDF, tiff of jpg bestand.

Heb je vragen over het aanleveren van het bestand, dan kan je ons ook een e-mail sturen voor advies en controle.

 

Kleuren
De kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.

 

Materiaal
De muurstickers worden geproduceerd op een stevig zelfklevend vliesbehang. Deze is eenvoudig aan te brengen op elke muur. De stickers zijn een aantal maal te herpositioneren.

 

Waarschuwing.
De hechting van de stickers wordt mede bepaald door de ondergrond waarop geplakt wordt. Hechting op latex met een vuilafstotende laag geeft problemen.

 

Formaat
Muurstickers kunnen we produceren met een maximale breedte van 240cm. Bij formaten breder dan 120cm zal de print angeleverd worden in twee delen welke tegen elkaar geplakt kunnen worden.

 

Afwerking
Muurstickers worden gesneden geprint en gesneden op het gewenste formaat uit hoge kwaliteit zelfklevend vliesbehang. Dit is eenvoudig kreukvrij aan te brengen op een schone vlakke muur. De sticker is een aantal keer opnieuw te positioneren als het niet in 1 keer op de gewenste plek zit. Dus ook voor de twijfelaars en mensen die hun interieur regelmatig aanpassen Zijn de muurcircels en ovalen van Repro.nl een ideaale oplossing.

 

Levering en productie
Productie en levering vind plaats na ontvangst van de betaling van de order. Heb je er voor gekozen om de gewenste uitsnede door ons te laten verzorgen? Dan ontvangt u per e-mail een voorbeeld aan de hand van de door u aangegeven instructies. Nadat we akkoord hebben ontvangen op het voorstel starten we de productie. We proberen de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Gemiddeld duurt dit tussen de 3 en 5 werkdagen.