Kaartjes of Labels geprint op maat

Upload uw bestand (PDF)

× Uploaden Verander

Herhalingen patroon:

Gewenste afmeting

cm
cm
Ingevoerde afmetingen niet beschikbaar
Upload eerst uw afbeelding

Kwaliteitsindicatie

Laag
Hoog
Op voorraad
SKU
KAARTEN
€ 2,71
  • Klanten beoordelen ons op Trustpilot met een 4.6/5
  • Altijd controle op kwaliteit
  • Snelle levering voor de beste prijs

Heb je je eigen geboortekaartje ontworpen of een originele uitnodiging?  Wil je een paar product labels voor je nieuwe collectie zelf gemaakte kleding, of toegangskaartjes voor je feest, dit is je kans! Bestel eenvoudig kaartjes, labels of uitnodigingen op de maat van je ontwerp. Het maakt niet uit of je ontwerp een afwijkend formaat heeft, of bijvoorbeeld dubbelzijdig is. Past het op een A4 formaat dan kunnen we het printen en snijden. Het is nu dus mogelijk om kaartjes voordelig naar je eigen wensen te laten produceren zonder altijd maar aan de standaard te moeten voldoen. Afwerken met een vouwlijn of boorgat is geen probleem en als het gewenst is dat de kaartjes ronde hoeken moeten krijgen voor de gewenste uitstraling kan dat ook. Upload je ontwerp. Het maximum formaat is 30x30cm. 

Stuur een persoonlijke boodschap met je eigen, persoonlijke kaarten. Eenvoudig te bestellen en super snel geleverd. Verras met een mooie foto of met een persoonlijke tekening, alles kan!

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).

Uploaden bestanden

Om dit product te kunnen bestellen moet er een PDF bestand worden aangeleverd.

Voor het aanleveren van een bestand dien je rekening te houden met de juiste grootte en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van je afbeelding kan er rondom een paar millimeter van de afbeelding afgesneden worden.
Ons advies is om een bestand aan te leveren met snijtekens en 3mm overlap (bleed) 


Heb je problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen we samen een oplossing zoeken.


Kleuren

De kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.


Materiaal

Je kan voor een kaart kiezen uit twee verschillende soorten papier. Standaard wit of Biotop. Biotop papier heeft een wat zachtere uitstraling en een creme kleur. 

Oplage

Vul bij de optie ‘oplagel'' in het keuzemenu aan hoeveel kaarten je wilt hebben. Hierbij geldt dit als een meervoud van de bestanden die het PDF bevatten. Heb je bijvoorbeeld 5 kaarten in je PDF die je met de zelfde specificaties wilt laten afdrukken en vul je bij ‘oplage' 3 in, dan worden deze 5 kaarten allemaal 3 maal afgedrukt.


Levering en productie

Als je de kaarten voor 12:00 uur hebt besteld produceren en verzenden wij ze nog dezelfde dag. Onze verzendpartij GLS gegarandeerd dat je kaarten dan de volgende werkdag geleverd worden (onder voorbehoud van overmacht). Ook is het mogelijk om het zelf op te komen halen bij onze vestiging in Den Haag.