Vliesbehang, ideaal behangen

Bij Repro.nl printen we al ons fotobehang op vliesbehang. Dit materiaal brengt vele voordelen met zich mee voor zowel het milieu als onze klanten! Op deze pagina alle informatie over vliesbehang op een rijtje.


Eenvoudig aan te brengen
Gebruiksgemak staat bij ons voorop!  Het grootste voordeel aan vliesbehang ten opzichte van normaal behang is dat het gemakkelijk aan te brengen is. De breedte van de banen zijn 47,5 cm breed, deze banen zijn makkelijker aan te brengen dan bredere banen omdat deze niet omslaan tijdens het rollen. Ook is het eenvoudig dat je niet het behang maar de muur insmeert met behanglijm, waardoor er geen behangtafel meer nodig is. Daarnaast is vliesbehang, wanneer het op de muur aangebracht is, nog te corrigeren en glad te strijken. Zo weet je zeker dat je afbeelding perfect op de muur terecht komt. Om je nog meer te ontzorgen kun je tijdens het bestellen van ons behang kiezen om de behanglijm meegeleverd te krijgen. Zo hoef je na het bestellen van je perfecte behang nergens meer over na te denken!

Ben je toe aan een nieuwe print? Ons vliesbehang is ook gemakkelijk weer te verwijderen. Zo kan je blijven vernieuwen zonder al te veel moeite.


Perfecte kwaliteit
Ons vliesbehang is van perfecte kwaliteit en wordt speciaal door ons geproduceerd. Wij printen op papier van 120 grams per vierkante meter. Het behang is sterk en beschadigd of scheurt niet snel, precies de kwaliteit die je nodig hebt voor een langdurig gebruik! Ons vliesbehang heeft een mooie, matte uitstraling. Ook komen de kleuren diep en helder uit op dit papier. Zo komt je foto volledig tot zijn recht.


Voor een betere wereld
Milieubescherming vinden wij erg belangrijk bij repro.nl. Daarom bestellen wij ons vliesbehang bij een bedrijf die dit ook hoog in het vaandel heeft staan. Zij gaan bijvoorbeeld zo spaarzaam mogelijk om met energie tijdens de productie van het vliesbehang en recyclen zij zo veel mogelijk van hun restmateriaal. Ons behang voldoet dan ook aan alle FSC-keurmerk eisen en is het milieuvriendelijkste in zijn soort.


Waar je op moet letten
Ons vliesbehang is afneembaar maar niet volledig waterafstotend. Het behang kan goed in de keuken worden gebruikt en dit wordt ook vaak gedaan. Wil je het echter in de natte zone van de keuken gebruiken dan raden wij aan om het behang na te behandelen of om het op een creatieve manier te gebruiken, bijvoorbeeld achter een glasplaat. Wij denken hierin graag met je mee!


De voordelen van ons vliesbehang op een rijtje:

  • Gemakkelijk aan te brengen, te corrigeren en glad te strijken
  • Geen behangtafel meer nodig
  • Sterk; scheurt en beschadigd amper
  • Een perfecte afdruk van de foto met heldere kleuren
  • Milieuvriendelijkste in zijn soort
  • Gemakkelijk te verwijderen om zo te kunnen blijven vernieuwen
  • Stabiel; krimpt of rekt nagenoeg niet
  • Gemakkelijk schoon te maken