Een industriële look voor elke ruimte

Met ons behang maak je van elke ruimte iets unieks. Bijvoorbeeld met ons ‘stenen muur’ fotobehang. 
Onze speciale collectie industrieel behang laat elke muur er uit zien als een levensechte stenen, metalen of betonnen muur. Hiermee geef je aan elke ruimte net die extra industriële touch, om zo jouw woonstijl compleet te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom op deze pagina wat voorbeelden van het gebruik van het stenen muur behang.

Ook een industriële look in huis? Maak hier je keuze uit ons ruimte assortiment industriële foto’s: https://www.repro.nl/fotobehang/industrieel


 
 


De betonnen muur look
De betonnen muur uit onze collectie maakt een normale witte muur net even wat stoerder zonder heel druk aanwezig te zijn in de kamer. Zie hier verschillende voorbeelden van dit behang.

Kies je eigen stenen muur
Wij hebben heel veel verschillende soorten stenen muren in ons assortiment. Zo geef je elke muur precies wat het nodig heeft.
 


Wees creatief!
Met ons fotobehang heb je alle ruimte om zelf creatief aan de slag te gaan. Zo bedacht een van onze klanten deze orginele  manier van gebruiken van het fotobehang.
Zij scheurde het behang zodat maar een deel van de muur een stenen look kreeg. Zie hier het resultaat!
Omdat ons fotobehang een hoge kwaliteit heeft en makkelijk te plakken is, zijn de mogelijkheden voor creatieve uitspattingen eindeloos. Wat je ook bedenkt om jouw favoriete plekje op te knappen, met ons fotobehang zit je goed.