Flyers en folders

Upload een afbeelding:

× Uploaden Verander

Herhalingen patroon:

Gewenste afmeting

cm
cm
Ingevoerde afmetingen niet beschikbaar
Upload eerst uw afbeelding

Kwaliteitsindicatie

Laag
Hoog
Op voorraad
SKU
FLYERSFOLDERS
€ 2,87
  • Klanten beoordelen ons op Trustpilot met een 4.6/5
  • Altijd controle op kwaliteit
  • Snelle levering voor de beste prijs

Creëer een professionele uitstraling met onze flyers en folders. Mogelijk in elke gewenste oplage!

Maak je flyer-ontwerp helemaal zelf of gebruik onze handige template zodat je zeker weet dat je flyers/folders perfect geprint worden. Start met bestellen door je ontwerp te uploaden en kies vervolgens uit de opties in het menu aan de rechterkant. Ga je voor een enkelzijdige flyer of kies je voor een prachtige folder met een mooie vouwmethode? Het kan allemaal!

Als presentatie van je bedrijf of project, wij zorgen dat je met onze flyers en folders perfect voor de dag komt!

Hoge kwaliteit flyers en folders, helemaal geprint zoals jij dat wilt. Presenteer jezelf of jouw bedrijf op de best mogelijke manier met onze professionele flyers en folders. Bestel ze nu en ze zijn morgen al in huis!

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).

 

Uploaden bestanden
Een flyer of folder kun je bij Repro.nl aanleveren als PDF bestand. Upload een bestand da overeenkomt met het gekozen formaat en vouw-manier. Als je InDesign gebruikt om je flyers of folders te maken hebben wij een handige template. Zo weet je zeker dat je flyer/folder voldoet aan alle eisen. Download onze template hier (CS4 en hoger) een PDF voorbeeld van de templates vind je hier. Heb je vragen over het aanleveren van het bestand, dan kan je ons ook een e-mail sturen voor advies en controle.

 

Kleuren
De kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.

 

Materiaal
Wij bieden de mogelijkheid om je flyer/folders op verschillende papierdiktes te printen. Deze diktes worden aangeduid in gsm*. Hoe hoger dit getal, hoe dikker het papier is. Al het papier is van hoogwaardige kwaliteit en geeft een professionele uitstraling aan je flyer/folder.

*Gsm staat voor gramsgewicht en is het zelfde als g/m². Ter referentie; standaard printerpapier is meestal 80gsm en de meeste fullcolour prints zijn 100gsm.

 

 

Formaat
Wij kunnen je flyer/folder in vier formaten produceren; A3, A4, A5 of A6. Deze formaten geven de afmetingen van flyer weer wanneer deze ongevouwen is. Als je bij “afwerking” een vouwmogelijkheid aangeeft word dit formaat dus gevouwen tot een kleiner formaat (afhankelijk van de vouwmethode). Zie de afbeelding hieronder ter verduidelijking. Let er op dat het bestand dat je upload ook voldoet aan het gekozen formaat. Anders verschalen wij je bestand naar de juiste afmetingen.

 

Afwerking
Je folders kunnen worden gevouwen op drie verschillende manieren. De afbeelding hieronder geeft verduidelijking over de verschillende manieren van vouwen. Weet je niet zeker hoe je het bestand op moet maken voor je gekozen vouwmethode? Onze template helpt hierbij. Download onze template hier als je InDesign gebruikt voor het opmaken van je bestand. PDF voorbeeld van de templates vind je hier.

Eén slag vouwen Zigzag vouw flyer Wikkelvouw flyer
1) Eén slag gevouwen, hierbij is de folder in tweeën gevouwen. Een A4 zou bijvoorbeeld worden gevouwen tot een A5. 2) Drieluik zigzagvouw, hierbij is de folder in drieën gevouwen en liggen de uiteindelijke vlakken aan verschillende kanten. 3) Drieluik wikkelvouw, hierbij is de folder in drieën gevouwen en liggen de uiteindelijke vlakken over elkaar heen.