Verslagen en boekjes

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
VERSLAGEN-EN-BOEKJES
€ 10,00

Een professioneel uitziend verslag of boekje maken? Bij Repro.nl bent je aan het juiste adres!

Onze verslagen en boekjes kunnen kunnen worden ingebonden met een ringband of worden gelijmd met een doorlopende kaft.

Upload je bestand, geef het aantal pagina's op, kies een van onze afwerkingsopties en je verslag of boekje wordt snel bij je bezorgd.

Afwerking

Onze boekjes en verslagen kunnen worden ingebonden met een ringband of lijmrug. Tevens kun je kiezen of je de lange of korte kant van je veslag/boekje wilt inbinden.
Wanneer je kiest voor een lijmrug zorgen wij ervoor dat de kaft doorlopend is. Dit betekent dat de voorkant, rug en achterkant van het verslag/boekje aan elkaar vast zitten. Om dit op de juiste manier te doen zullen we daarom de rug en achterkant van het verslag de zelfde kleur maken als de voorkant. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op; service@repro.nl of 070 - 347 8808.
Een boekje of verslag met ringband kan uit maximaal 300 pagina's bestaan (dus 600 pagina's, dubbelzijdig).


Materiaal

Wij printen je verslag of boekje op 100 of 120 grams papier met een lichte glans. Op deze manier komt het boekwerk het beste tot zijn recht en heeft het een professionale uitstraling.


Digitale bestanden

Voor de beste verwerking vragen wij je het verslag/boekje aan te leveren in PDF.  Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken


Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.