Stickers

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
STICKERS
€ 2,50

Maak eenvoudig je eigen sticker met bedrijfslogo of uniek design. Al vanaf 12 stuks te bestellen! Upload je ontwerp en de stickers worden snel bij je thuis of op het bedrijf bezorgd. 

Onze stickers zijn 65 x 65 mm groot en van hoogwaardige kwaliteit stickerpapier. Voor het beste resultaat adviseren we een document aan te leveren met 3mm bleed en snijtekens (overlap). 

Zo straal je altijd de professionaliteit uit die je nodig hebt

Stickermateriaal

Onze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit stickermateriaal met een uitstekende hechting van de inkt op de papier. Zo weet je zeker dat je sticker lang goed blijft. Deze stickers zijn niet geschikt voor het gebruik buiten.


Digitale bestanden

U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.


Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.