Poster op canvas

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
POSTER-OP-CANVAS
€ 78,00

Even wat anders dan het traditionele canvas maar wel de mooie uitstraling behouden? Creëerde unieke look in je woonkamer met onze canvas posters!

Bij de poster wordt het canvas niet opgespannen op een spieraam. Hierdoor krijgt het resultaat een mordernere look. De poster kan geprint worden op een grootte van maximaal 150 x 150 cm. Het canvas kreukt of scheurt bijna niet en is daarom ideaal in gebruik. Een uniek materiaal dat past in elk interieur!

Materiaal

Wij werken met canvas van hoge kwaliteit met zeer goede optische eigenschappen. Het materiaal kreukt of scheurt bijna niet en is daarom goed toepasbaar op elke plek binnenshuis.


Formaat

De poster op canvas heeft een maximaal formaat van 150 x 150 cm. Let er op dat je afbeelding ook voldoet aan dit formaat, anders verschalen wij hem naar de juiste verhoudingen.


Digitale bestanden

Je kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dien je rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van je afbeelding kan er rondom een paar millimeter van je afbeelding afgesneden worden. Heb je problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.


Kwaliteit

Bij het uploaden van je bestand zie je een kwaliteitsindicatie. Deze is gebaseerd op standaard printresoluties. Geeft deze een lage score dan kan het zijn dat de afbeelding niet scherp geprint wordt.


Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.