PicChair (tijdelijk uitverkocht)

Upload uw afbeelding:

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm
Ingevoerde afmetingen niet beschikbaar
Upload eerst uw afbeelding

Kwaliteitsindicatie

Laag
Hoog
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1/10
  • Altijd controle op kwaliteit
  • Snelle levering voor de beste prijs
  • Binnen 24 uur verzonden op werkdagen

Een schilderij en stoel in één? Het kan met de PicChair! Bestel nu eenvoudig dit unieke product bij Repro.nl.

De stoel is echt geschikt op om te zitten en bespaart zo veel ruimte doordat je hem decoratief aan de muur kan hangen en het zo een prachtig schilderij wordt.

Start met bestellen door je eigen unieke foto te uploaden. Kies je voor een mooie vakantieherinnering, een schilderij uit het Rijksmuseum of ontwerp je een eigen print? Kies vervolgens de gewenste opties en je unieke stoel/schilderij wordt bij je thuis bezorgd. Ideaal voor in kleinere woonkamers, kantoren of studentenkamers.

Bestel een topkwaliteit afdruk van je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten, gedrukt op een stoeltje die je in een handomdraai omtovert tot een mooi schilderij voor aan de muur.

Bekend van het beste idee van Nederland! Een stoel en schilderij in één, afgemaakt met jouw mooiste afbeelding. Ideaal als een extra zitmogelijkheid in kleine ruimtes of gewoon als unieke decoratie.

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).

Voorbeelden van de PicChair

Picchair woonkamerPicchair slaapkamerPicchair slaapkamer meisje

.

Het beste idee van Nederland
PicChair is bekend van het TV-programma 'het beste idee van Nederland'. Bij zijn de exclusieve leverancier van dit product en garanderen een topkwaliteit afdruk.


Uploaden bestanden
Je kan bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Wil je meerdere soorten afbeeldingen op een PicChair bestellen? Plaats deze dan één voor één in je winkelwagen. Voor het aanleveren van een bestand dien je rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van je afbeelding kan er rondom een paar millimeter van de afbeelding afgesneden worden. Heb je problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen we samen een oplossing zoeken.


Kleuren
De kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.


Materiaal
Wij printen je mooiste afbeeldingen op een speciaal ontworpen stoel van hout. De constructie is sterk genoeg om echt op te kunnen zitten! De stoel wordt afgewerkt met een witte toplaag waarop de afbeelding gedrukt wordt. Hierdoor komt je foto prachtig naar voren.


Kwaliteitsindicatie
Bij het uploaden van je bestand zie je een kwaliteitsindicatie. Deze is gebaseerd op standaard printresoluties. Geeft deze een lage score dan kan het zijn dat de afbeelding niet scherp geprint wordt.

De uiteindelijke kwaliteit van de print is afhankelijk van het aantal pixels van de aangeleverde afbeelding en van de grootte.. Hoe scherper de aangeleverde afbeelding is, hoe hoger de printresolutie en dus de kwaliteit.Afmetingen
De afmetingen van de PicChair zijn als te zien in de afbeelding hieronder. Dit houdt in dat het printbaar oppervlak een afmeting heeft van 820 x 470 mm. Zorg er dus voor dat je foto aan deze verhouding voldoet.

Levering en productie
Helaas is de productie van de PicChair voorlopig gestopt. Wij doen ons best om deze spoedig weer in productie te kunnen nemen.