Laat ons je fotobehang maken

Upload uw afbeelding:

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm
Ingevoerde afmetingen niet beschikbaar
Upload eerst uw afbeelding

Kwaliteitsindicatie

Laag
Hoog

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOBEHANG-DTP
€ 14,95
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1/10
  • Altijd controle op kwaliteit
  • Snelle levering voor de beste prijs
  • Binnen 24 uur verzonden op werkdagen

Net dat beetje extra hulp om het behang van je dromen te maken!

Lukt het niet helemaal om zelf de perfecte uitsnede te kiezen, heb je unieke wensen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste foto? Repro.nl helpt!

Vul in het menu aan de rechterkant de gewenste afmetingen van je behang in. Indien je al een foto op het oog hebt, upload deze dan en maak een keuze uit de overige opties. Vul vervolgens bij in het daarvoor bestemde vakje jouw wensen in of vertel hier waar je hulp bij nodig hebt.

Onze deskundige DTPers gaan dan voor je aan de slag. Zij zullen een professionele uitsnede van je foto maken en proberen met al je wensen rekening te houden. Ook controleren ze de kwaliteit van je foto. Vervolgens komen zij bij je terug met het behangvoorstel en de verschillende mogelijkheden. Kortom; zij zullen zorgen dat jij het perfecte behang krijgt, helemaal in overleg. Bij akkoord van jou nemen we het behang in productie en komt jouw ideale behang zo snel mogelijk naar je toe.

Bel of mail ons voor een ontwerp
Het makkelijkste is om onze hulp bij het maken van je behang in te schakelen via de website. Mocht je het toch fijner vinden om eerst persoonlijk contact te hebben dan kan je ons ook mailen of bellen (service@repro.nl of 070 347 880). Dan kijken we samen naar de uitgebreide mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Behoefte aan inspiratie voor de mooiste foto? Bekijk dan onze uitgebreide fotobehang collectie.

Let op: bij het berekenen van de prijs van het behang houden wij de afmetingen aan die je invult in het menu. Mocht het behang na het verwerken van je wensen afwijken dan kan het zijn dat de prijs ook afwijkt. Als dit het geval is zullen we dit altijd met je overleggen voordat we het behang in prouctie nemen. In het uitzonderlijke geval dat wij je niet kunnen helpen met je wensen voor het behang, krijg je uiteraard het betaalde bedrag terug.

Laat ons je helpen het perfecte fotobehang te maken! Of je nu moeite hebt met een scherpe foto kiezen, niet zeker weet wat de juiste uitsnede is of wilt weten wat er allemaal mogelijk is, wij helpen je. Onze professionals gaan voor je aan de slag en doen er alles aan om jouw perfecte behang te maken!

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).

Voorbeelden van fotobehang

Een order plaatsen
Start met bestellen door de gewenste afmetingen van je behang in te vullen in het menu aan de rechterkant. Schrijf vervolgens jouw wensen op in het hiervoor bestemde vakje. Wij zullen deze dan zo goed mogelijk verwerken.

Als je al een mooie foto op het oog hebt of juist met een plaatje wilt uitleggen wat je bedoeld, kan je deze uploaden. Dit kan dan in de volgende bestandsformaten: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps. Ook kan je kiezen om direct behanglijm mee te bestellen. Als je perfecte behang dan thuisgeleverd wordt, kan je meteen beginnen.

Nadat je de order hebt geplaatst gaan onze professionals aan de slag om met jouw wensen een perfect behang te maken. Hierbij zullen ze contact met je opnemen en een voorbeeld laten zien van de mogelijkheden. Na akkoord van jou zullen we het behang produceren.

Toch geen hulp nodig bij het maken van je behang? Bestel dan snel en eenvoudig je eigen foto op behang hier. Of ga voor een foto uit onze uitgebreide collecite aan je muur.

Formaat
Je kunt het formaat fotobehang dat je zou willen direct invullen in het menu aan de rechterkant. Wij raden wel altijd aan om 3 cm in breedte en hoogte meer te bestellen. Zo weet je zeker dat je behang perfect past.

Natuurlijk gaan wij vervolgens voor je aan de slag zodat we jouw wensen kunnen verwerken tot een behang. Mocht dit resulteren in andere afmetingen dan is dit natuurlijk altijd in overleg.

Prijs
Wij berekenen de prijs van je op maat gemaakte fotobehang aan de hand van de afmetingen die je hebt opgegeven. Vervolgens gaan onze professionals aan de slag om het behang zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wensen. Mocht het zo zijn dat dit resulteerd in andere afmetingen, dan kan het zo zijn dat de prijs hiervan zal afwijken. Dit verrekenen we dan achteraf. Natuurlijk gebeurd dit altijd in overleg en pas na akkoord van jou. In het uitzonderlijke geval dat wij je niet kunnen helpen het perfecte behang te maken, krijg je natuurlijk het betaalde bedrag terug.

Levering en productie
Als je de order hebt geplaatst, gaan wij zo snel mogeljk voor je aan de slag. We nemen vervolgens contact met je op om te tonen hoe het behang er uit zal komen te zien. Na akkoord van jou zullen we het behang zo snel mogelijk produceren. Als dit gelukt is dragen wij je behang over aan onze verzendpartij GLS. Deze streeft er naar dat het behang dan de volgende werkdag geleverd wordt (onder voorbehoud van overmacht). Ook is het mogelijk om het behang de volgende dag zelf op te komen halen bij onze vestiging in Den Haag.

Tot slot wat informatie over fotobehang zelf
Zodat je meteen aan de slag kunt.

Materiaal
Het behang dat wij voor je gaan maken wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit vliesbehang met een dikte van 120 gsm*. Deze behangsoort is sterk, scheurvast en gemakkelijk afneembaar met een zachte doek. Ook is het behang gemakkelijk aan te brengen zonder behangtafel! De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en daardoor handzaam.

Meer weten over de kwaliteiten van vliesbehang? Lees dan hier onze blog.

*Gsm staat voor gramsgewicht en is het zelfde als g/m². Ter referentie; standaard printerpapier is meestal 80gsm en de meeste fullcolour prints zijn 100gsm.

Behang tips

Als je het behang hebt besteld, wordt het geleverd in banen op één rol. Deze banen zijn in volgorde van links naar rechts en om en om (dus van boven naar beneden en weer terug) geprint. Je kunt de banen eenvoudig van de rol knippen en op de juiste volgorde leggen.

Bij het aanbrengen van vliesbehang heb je geen behangtafel nodig omdat de behanglijm direct op de muur aangebracht moet worden. De behanglijm die hiervoor gebruikt moet worden is speciaal voor vliesbehang. Om het je gemakkelijk te maken kun je bij ons eenvoudig de beste lijm hiervoor mee bestellen.

Omdat het behang amper krimpt kunnen de verschillende banen strak tegen elkaar aan geplakt worden. Enkel even goed aanwrijven en laten drogen en klaar is je perfecte muur!

Voor een uitgebreide behang instructie, lees hier onze blog.