Laat ons je fotobehang maken

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOBEHANG-DTP
€ 14,95

Laat ons je helpen om het fotobehang van je dromen te maken!

Upload eenvoudig je gewenste foto, geef de afmetingen van je muur op en schrijf bij 'opmerkingen' je wensen voor jouw fotobehang. Onze deskundige DTPers maken vervolgens een professionele uitsnede van je foto en proberen met al je wensen rekening te houden. Ook houden zij rekening met de kwaliteit van de foto. Mocht je foto niet van de juiste kwaliteit zijn dan zullen zij helpen met het zoeken naar een geschiktere foto. Je ontvangt van ons dan een voorstel van het behang en de mogelijkheden. Kortom; zij zullen zorgen dat jij het perfecte behang krijgt, helemaal in overleg. Bij akkoord zullen we het behang in productie nemen en zo snel mogelijk verzenden.

Bel of mail ons voor een ontwerp
Heb je een gaaf idee maar niet de juiste foto of mogeljkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je om je ideeën werkelijkheid te laten worden. Mail of bel ons (service@repro.nl of 070 347 880) en we kijken samen naar de ruime mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Heb je behoefte aan inspiratie bekijk dan onze uitgebreide fotobehangcollectie.

Vliesbehang

De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.


Baanbreedte

Afbeeldingen worden gedrukt op hele banen van 47,5 cm breed, het kan dus voorkomen dat de laatste baan een onbedrukte strook heeft om tot het door u gewenste formaat te komen. Het aantal banen is onbeperkt.

1 baan: 47,5 cm
2 banen: 95 cm
3 banen: 142,5 cm
4 banen: 190 cm
5 banen: 237,5 cm
6 banen: 285 cm
7 banen: 332,5 cm
8 banen: 380 cm
9 banen: 427,5 cm
10 banen: 475 cm
11 banen: 522,5 cm
12 banen: 570 cm


Aanbrengen

U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur.