Laat ons je fotobehang maken

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOBEHANG-DTP
€ 14,95

Bestel eenvoudig op maat gemaakt ontwerp van fotobehang. Upload uw foto, vul de breedte en hoogte van uw muur in en laat één van onze professionals een uitsnede maken en beoordelen of de foto geschikt is voor de productie van uniek fotobehang. Ons advies is altijd ten minste 3 cm extra in breedte en hoogte te bestellen, zo kom je altijd goed uit. Als we de bestelling hebben ontvangen nemen ontvangt u van ons een voorstel van de mogelijkheden.

Wil je iets anders dan standaard behang? Zoals een collage van meerdere foto’s of een behang van een foto maar de kwaliteit blijkt niet geschikt, laat ons je helpen!

Bel of mail ons voor een ontwerp
Heeft u een idee maar niet de juiste foto neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden service@repro.nl. Of bel ons op 070 347 8808. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00. Heeft u behoefte aan inspiratie bekijk dan onze uitgebreide fotobehangcollectie.

Klik hier voor meer informatie en tips.

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Afbeeldingen worden gedrukt op hele banen van 47,5 cm breed, het kan dus voorkomen dat de laaste baan een onbedrukte strook heeft om tot het door u gewenste formaat te komen. Het aantal banen is onbeperkt.

1 baan: 47,5 cm
2 banen: 95 cm
3 banen: 142,5 cm
4 banen: 190 cm
5 banen: 237,5 cm
6 banen: 285 cm
7 banen: 332,5 cm
8 banen: 380 cm
9 banen: 427,5 cm
10 banen: 475 cm
11 banen: 522,5 cm
12 banen: 570 cm

Kleuren
Kleuren op een beeldscherm komen niet overeen met de print kleuren. De schepweergave van de uploader is niet geschikt om kleuren op te beoordelen. U kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. CMYK .jpg bestanden geven in het algemeen in Photoshop de beste weergave van het eindresultaat.


Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur.