Laat ons je fotobehang maken

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOBEHANG-DTP
€ 14,95

Laat ons je helpen om het fotobehang van je dromen te maken!

Upload eenvoudig je gewenste foto, geef de afmetingen van je muur op en schrijf bij 'opmerkingen' je wensen voor jouw fotobehang. Onze deskundige DTPers maken vervolgens een professionele uitsnede van je foto en proberen met al je wensen rekening te houden. Ook houden zij rekening met de kwaliteit van de foto. Mocht je foto niet van de juiste kwaliteit zijn dan zullen zij helpen met het zoeken naar een geschiktere foto. Je ontvangt van ons dan een voorstel van het behang en de mogelijkheden. Kortom; zij zullen zorgen dat jij het perfecte behang krijgt, helemaal in overleg. Bij akkoord zullen we het behang in productie nemen en zo snel mogelijk verzenden.

Bel of mail ons voor een ontwerp
Heb je een gaaf idee maar niet de juiste foto of mogeljkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je om je ideeën werkelijkheid te laten worden. Mail of bel ons (service@repro.nl of 070 347 880) en we kijken samen naar de ruime mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Heb je behoefte aan inspiratie bekijk dan onze uitgebreide fotobehangcollectie.

Laat ons je helpen zodat je zeker weet dat jouw fotobehang de perfecte kwaliteit heeft. Wij helpen je met persoonlijk advies en maken al je behang-wensen werklijkheid. Zo krijg jij het behang dat je verdient.

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).


Aanleveren
Upload de afbeelding die je als fotobehang wilt hebben en geef de afmeting van je muur aan. Wij adviseren altijd om 3 centimer in lengte en breedte meer te bestellen, zo weet je zeker dat je goed uit komt. Schrijf vervolgens bij 'opmerkingen' je fotobehang-wensen. Wij gaan dan aan de slag om de fotobehang precies zo te maken als jij wilt. We sturen je een voorbeeld van hoe het behang er uit komt te zien. Zo kun je precies zien of het aan je wensen voldoet.


Kwaliteit
Laat ons je helpen om te zorgen dat je fotobehang de best mogelijke kwaliteit krijgt! Een van onze DTPers maakt een professionele uitsnede van je afbeelding en controleert gelijk of de kwaliteit goed genoeg is. Is dit niet het geval, dan helpen wij je ook om een betere foto te vinden. We houden nauw contact met je over het eindresultaat en zorgen er voor dat het behang perfect aansluit bij jouw wensen.


Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.


Materiaal

De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en gemakkelijk af te nemen met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Afwerking
Afbeeldingen worden gedrukt op hele banen van 47,5 cm breed, het kan dus voorkomen dat de laaste baan een onbedrukte strook heeft om tot het door u gewenste formaat te komen. Het aantal banen is onbeperkt.

1 baan:    47,5 cm
2 banen:  95 cm
3 banen:  142,5 cm
4 banen:  190 cm
5 banen:  237,5 cm
6 banen:  285 cm
7 banen:  332,5 cm
8 banen:  380 cm
9 banen:    427,5 cm
10 banen:  475 cm
11 banen:  522,5 cm
12 banen:  570 cm


Aanbrengen

Vliesbehang is heel gemakkelijk aan te brengen. De lijm kan direct op de muur worden gesmeerd waarna het behang daarop kan worden aangebracht. Hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Omdat de stroken direct na aanbrengen nog een klein beetje verschoven kunnen worden, is het eenvoudig om de stroken perfect op elkaar te laten aansluiten. Zo maak je gemakkelijk een prachtige afbeelding op je muur.


Levertijd en productie

De productie van het op maat gemaakte fotobehang is in overleg. Wanneer je akkoord bent met het door ons gemaakte voorbeeld zullen wij het behang de zelfde of volgende dag nog produceren en overdragen aan onze verzendpartij. Deze gegarandeerd dat het behang dan de volgende werkdag geleverd wordt (onder voorbehoud van overmacht). Ook is het mogelijk om het behang zelf op te komen halen bij onze vestiging in Den Haag.