Kranten in een kleine oplage

Upload een krant:

Toegestane bestanden: .pdf

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
NEWSPAPERS
€ 46,59


Maak je eigen, unieke krant voor een fantastische presentatiemethode of speciaal cadeau!

Upload eenvoudig je bestand en maak het precies zoals jij het wilt met behulp van de opties aan de rechterkant. Geen ervaring met het opmaken van een krant? Gebruik dan ons Indesign template, hiermee weet je zeker dat je krant er goed uit zal zien.

Houd er rekening meer dat het aantal pagina's in de PDF deelbaar moet zijn door 4, zodat de krant op de juiste manier gevouwen kan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij voldoende witte pagina's toevoegen aan het eind van het bestand om tot het juiste aantal te komen.

Je krijgt je unieke krant netjes gevouwen thuisgestuurd.

Voorbeelden van onze kranten

Krant Repro.nl Voorbeeld krant opengeslagen Kranten voorbeeld
                                     

 

Uploaden digitale bestanden

Een krant kun je bij Repro.nl aanleveren als PDF bestand. Upload een bestand met staande A3 pagina's. Houd er rekening meer dat het aantal pagina's in de PDF deelbaar moet zijn door 4, zodat de krant op de juiste manier gevouwen kan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij voldoende blanco pagina's toevoegen aan het eind van het bestand om tot het juiste aantal te komen. Onze software plaatst de pagina's automatisch in de juiste volgorde, dit hoef je dus niet zelf te doen.

Zijn er vragen over het PDF, dan kan je ons ook een e-mail sturen voor advies en controle. 

Gebruik je InDesign? Download dan hier ons template (CS4 en hoger)Soort krantenpapier

Je kunt kiezen voor een print op 70 grams écht krantenpapier, of op 100 grams normaal wit papier. De afdrukken hebben een matte uitstraling. 

Echt krantenpapier los Wit krantenpapier los
Echt krantenpapier 70 gsm Wit krantenpapier 100 gsmFormaat

Het formaat van kranten zoals op de deurmat is A2 gevouwen naar A3. Kranten hebben een uitgevouwen formaat van een A2. Deze worden bedukt en dubbelgevouwen naar een A3 formaat. 


Afwerking

Een krant zoals op de deurmat is meestal gevouwen en zonder nietje afgewerkt omdat krantenpapier dun is en snel scheurt. Daarom wordt de optie 70 grams krantenpapier met nietje door ons afgeraden. Voor een krant met 100 grams papier is het wel mogelijk om deze vast te nieten in de vouwrug omdat deze papiersoort sterker is. 


Levertijd

Standaard worden de kranten verzonden binnen vijf werkdagen. Bij een spoedbestelling worden de kranten op dezelfde dag, of de volgende dag bedrukt en verzonden via de spoedservice van GLS. Hiervoor wordt er een spoedtoeslag gerekend voor zowel de snelle service voor onze werkvloer als de spoedservice van GLS. Standaard levering vind plaats van maandag tm vrijdag. Heb je liever dat het pakket op zaterdag wordt bezorgd? Vraag hier dan om in het opmerkingen veld, dan proberen wij hier rekening mee te houden!


Prijzen van kranten

Hieronder vind je een indicatie van de prijzen voor verschillende kranten in tabloid formaat (A2 gevouwen naar A3):

10 kranten van 4 pagina's: €41,64

25 kranten van 4 pagina's: €52,53

100 kranten van 4 pagina's: €106,98

10 kranten van 8 pagina's: €48,90

25 kranten van 8 pagina's: €70,68

100 kranten van 8 pagina's: €179,58

10 kranten van 16 pagina's: €63,42

25 kranten van 16 pagina's: €106,98

100 kranten van 16 pagina's: €324,78