Persoonlijke kranten in elke oplage

Upload een krant:

× Uploaden Verander

Herhalingen patroon:

Gewenste afmeting

cm
cm
Ingevoerde afmetingen niet beschikbaar
Upload eerst uw afbeelding

Kwaliteitsindicatie

Laag
Hoog
Op voorraad
SKU
NEWSPAPERS
€ 39,50
  • Klanten beoordelen ons op Trustpilot met een 4.6/5
  • Altijd controle op kwaliteit
  • Snelle levering voor de beste prijs

Maak je eigen, unieke krant in elke oplage voor een fantastische presentatie of speciaal cadeau!

Begin met bestellen door je bestand eenvoudig te uploaden hiernaast. Maak het helemaal zo als jij het wilt door het kiezen van de verschillende opties. Geen ervaring met het opmaken van een krant? Gebruik dan ons Indesign template, hiermee weet je zeker dat je krant er goed uit zal zien.

Zorg voor dat beetje extra bij je presentatie of een mooie herinnering bij die speciale gelegenheid met onze unieke en persoonlijke kranten, helemaal op maat gemaakt!

Maak nu je persoonlijke krant helemaal zelf bij Repro.nl! Of het nu voor een weekblad is, voor een speciale gelegenheid of gewoon voor jezelf. Wij zorgen dat je met deze kranten op een unieke manier voor de dag komt.

 

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).

 

Voorbeelden van kranten
     

 

Uploaden bestanden
Een krant kun je bij Repro.nl aanleveren als PDF bestand. Upload een bestand met losse, staande pagina's. Houd er rekening meer dat het aantal pagina's in de PDF deelbaar moet zijn door 4, zodat de krant op de juiste manier gevouwen kan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij voldoende blanco pagina's toevoegen aan het eind van het bestand om tot het juiste aantal te komen. Onze software plaatst de pagina's automatisch in de juiste volgorde, dit hoef je dus niet zelf te doen. Als je InDesign gebruikt om je krant te maken hebben wij een handige template. Zo weet je zeker dat je krant voldoet aan alle eisen. Download onze template hier (CS4 en hoger)

Heb je vragen over het aanleveren van het bestand, dan kan je ons ook een e-mail sturen voor advies en controle.

 

Kleuren
De kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.

 

Materiaal
Wij bieden de mogelijkheid om je krant op twee soorten papier te printen. Op echt krantenpapier van 55 gsm* of op witpapier van 100 gsm*. Het 55 gsm papier is het papier dat je gewend bent van normale kranten. Het heeft een grijze kleur en is erg dun. Wil je liever een wat stevigere krant met heldere kleuren? Kies dan voor het witte papier.

Echt krantenpapier los

Wit krantenpapier los  
krantenpapier 55 gsm Wit krantenpapier 100 gsm  

 

*Gsm staat voor gramsgewicht en is het zelfde als g/m². Ter referentie; standaard printerpapier is meestal 80gsm en de meeste fullcolour prints zijn 100gsm.

 

 

 

Formaat
Wij kunnen je krant in twee formaten produceren; A4 of A3. Deze formaten geven de afmetingen van de krant weer wanneer deze gevouwen is. Als de krant uitgeklapt is (met twee pagina's naast elkaar) zijn de formaten dus respectievelijk A3 en A2. Zie de afbeelding hieronder ter verduidelijking. Let er op dat het bestand dat je upload ook voldoet aan het gekozen formaat. Anders verschalen wij je bestand naar de juiste afmetingen.

 

 

 

 

 

Afwerking
Een krant zoals je gewenst bent is meestal gevouwen en zonder nietje afgewerkt omdat krantenpapier dun is en snel scheurt. Daarom wordt de optie 55 gsm krantenpapier met nietje door ons afgeraden. Voor een krant met 100 gsm papier is het wel mogelijk om deze vast te nieten in de vouwrug omdat deze papiersoort sterker is.

 

Levering en productie
Als je de krant besteld, produceren en verzenden wij hem binnen 5 werkdagen of met spoed binnen 24 uur. Onze verzendpartij GLS garandeerd dat je de bestelling dan de volgende werkdag geleverd krijgt (onder voorbehoud van overmacht). Ook is het mogelijk om het zelf op te komen halen bij onze vestiging in Den Haag.