Posters op vaste formaten

 Veilig betalen  Levering is al mogelijk vanaf 48 uur  Bereken hier onder de totaalprijs

Posters op vaste formaten

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,58

Toegestane bestandstypes: .pdf

* Verplichte velden

€ 7,58
  • Tekst over formaten
  • Tekst over materialen
  • Tekst over foamboard
  • Tekst over lamineren
  • Tekst over oplage

Snel overzicht

Bestel hier eenvoudig en goedkoop jouw posters


Kies hieronder alle opties en je ziet direct de prijs!
Vragen? Bel ons: 070 - 347 88 08

Productbeschrijving

Upload uw PDF
Lever je document aan als PDF. Wij drukken enkel de eerste pagina van het document. Wil je meerdere soorten posters? Plaats deze dan één voor één in je winkelwagen.

Formaat
Je kunt kiezen voor A4, A3, A2, A1, A0, B0, B1, B2 of Abri (bushokje). Wil je meer weten over de formaten? Kijk op Wikipedia of bel ons op 070 347 8808.

Materiaal

Tot en met A3 kun je kiezen voor 120 grams clc of 160 grams clc. Bij de formaten vanaf A2 kun je kiezen voor Blueback 115 grams papier. Dit is speciaal posterpapier met een blauwe achterkant waardoor het niet doorschijnend is. Ideaal om in je raam te hangen!

Lamineren

Wil je jouw prints extra beschermen? Kies dan voor Lamineren. Wij lamineren met 75 micron laminaat.

Plakken op foamboard
Om jouw poster extra stevig te maken kunnen wij deze plakken op foamboard. Bij A4 en A3 formaat gebruiken wij 5mm dik foamboard, bij de grotere formaten gebruiken wij 10mm dik foamboard. Door te kiezen voor plakken op foamboard krijg je ook de mogelijkheid om jouw poster in te laten lijsten!

Inlijsten
Als je hebt gekozen voor plakken op foamboard kun je er ook voor kiezen je poster in te laten lijsten. Je krijgt dan je poster in een mooie aluminium lijst. Heb je andere wensen? Mail ons via de contact pagina of bel ons op 070 - 347 8808

Oplage
Bij ons krijg je grote vrijheid in het kiezen van de oplage. Kies voor 1 exemplaar tot en met 500 stuks. Meestal is een ander aantal ook mogelijk, neem daarvoor even contact met ons op!

Posters op vaste formaten. NL

  • Prijs: € 7,58

Extra informatie

Afbeeldingsbreedte Nee
Afbeeldingshoogte Nee