Fotoprint op Plexiglas

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Mocht er na het uploaden van een groot bestand niets gebeuren, neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTO-OP-PLEXI
€ 29,95

High Definition Fotoprints
Laat uw mooiste foto’s afdrukken in top kwaliteit. De prints op plexiglas krijgen een diepe glans dankzij het 4mm dikke kunststof waarmee gewerkt wordt*. En heldere kleuren dankzij het gebruik van witte inkt. Hierdoor komt elke afdruk tot leven en krijgen de herinneringen de vorm die ze verdienen. De optionele verchroomde afstandhouders maken het plaatje compleet door de prints zwevend voor de muur te bevestigen. Of kies voor de blinde bevestiging waardoor de foto’s dezelfde uitstraling krijgen als in een museum.

Klik hier voor techinische informatie en tips.

.

Uploaden digitale bestanden
U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.


Afmetingen
De afmetingen van prints op plexiglas zijn minimaal 20x20cm en maximaal 200x300cm. Wij bieden de mogelijkheid om eigen formaten in te vullen tot op de centimeter nauwkeurig. Deze vrij invoerbare maten en de grootformaat afbeeldingen op plexiglas zijn uniek in Nederland.


Kwaliteit
De kwaliteisindicatie is gebaseerd op standaard printresoluties. Geeft deze een lage score dan kan het zijn dat de afbeelding niet scherp geprint wordt.


Het materiaal plexiglas
*Repro.nl werkt met 4mm dik PETG een duurzaam kunsstof met zeer goede optische eigenschappen. Het PETG wordt gespiegeld aan de achterzijde bedrukt waardoor de foto aan de zichtzijde voorzien is van een dikke glanzende laag kunststof.


Kleuren
Kleuren op een beeldscherm komen niet overeen met de printkleuren. U kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. CMYK .jpg bestanden geven in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.


Inlijsten
Het inlijsten fotoprints op plexiglas gebeurt met wit gelakt aluminium frames voor een strakke look.


Ophangmateriaal
Het is mogelijk om de platen met vier gaten voorgeboord en voorzien van verchroomde afstandhouders te bestellen. De afstandhouders hebben een diameter van 10mm en laten de print 12mm voor de muur zweven voor een optimale presentatie.

Kiest u voor de optie blinde bevestiging dan verlijmd Repro.nl een plaat 1mm polyplate en een houten ophang profiel aan de achterzijde waardoor de print een stukje voor de muur komt te zweven. Deze bevestiging is praktisch niet zichtbaar als het werk aan de muur hangt en geeft het werk een design uitstraling.


Foto op plexiglas met afstandhoudersFoto op plexiglas met blinde bevestiging
AfstandhoudersBlinde bevestigingLevertijd
Standaard is de levering van een foto op plexiglas 5 werkdagen. Een spoedbestelling verkort de levertijd naar verzenden binnen drie werkdagen. Vervolgens wordt deze bestelling met een spoedopdracht aan onze verzendpartij overgedragen waarmee de bestelling binnen één dag bij jou thuis wordt bezorgd.


Prijsindicatie voor prints op plexiglas
Hieronder zijn prijzen weergegeven van prints op plexiglas zonder lijst of ophangmateriaal en geprint in kleur:

  • 20x20cm kost €27,65
  • 50x50cm kost €51,30
  • 100x100cm kost €138,05
  • 100x200cm kost €316,05
  • 200x200cm kost €546,05
  • 200x300cm kost €778,55