Fotoprint op Plexiglas

 Veilig betalen  Levering is al mogelijk vanaf 48 uur  Bereken hier onder de totaalprijs

Fotoprint op Plexiglas

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
+€ 50,00

Toegestane bestandstypes: .pdf, .tiff, .tif, .jpeg, .jpg, .eps, .bmp, .png,

* Verplichte velden

€ 29,95

Snel overzicht

 Bekend van RTL LifestyleXperience


Vanaf € 29,95


Digitale bestanden  
U kunt bij Repro.nl bestanden aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Foto’s gemaakt met een digitale camera met 6 megapixels of meer zijn in de regel prima geschikt. Gemiddeld moet een JPG bestand minimaal 3 MB zijn voor een resolutie van 150 DPI op het gewenste formaat. Repro.nl probeert uw foto's zo fraai mogelijk te verwerken maar is helaas niet in staat om van slechte kwaliteit foto's scherpe grootformaat afdrukken te produceren. Hiervoor aanvaarden wij dan ook geen verantwoordelijkheid. 


Kies uw gewenste afbeelding
De afbeelding voor op de foto is eenvoudig te uploaden door op "bestand kiezen" te klikken en vervolgens een afbeelding op uw computer te kiezen. Als u een foto van hoge resolutie wilt gebruiken van onze behang catalogus, dan kunt u daar uit kiezen door op de volgende link te klikken: https://www.repro.nl/fotobehang/ . Dit is onze fotocollectie. Nadat de afbeelding is gekozen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 


Voer uw gewenste maat in 
De maten zijn in centimeters beschikbaar en beschikbaar in minimale groote van 0,30 x 0,20m en in een maximale grootte van 2,00 x 2,00m. 


Klik hier voor meer informatie en tips.

Productbeschrijving

Het materiaal
Repro.nl werkt met 4mm dik PETG een duurzaam kunsstof met zeer goede optische eigenschappen. Het PETG wordt gespiegeld aan de achterzijde bedrukt waardoor de foto aan de zichtzijde voorzien is van een dikke glanzende laag kunststof.

Afstandhouders
Het is mogelijk om de platen met vier gaten voorgeboord en voorzien van verchroomde afstandhouders te bestellen. De afstandhouders  hebben een diameter van 10mm en laten de print 12mm voor de muur zweven voor een optimale presentatie.

 

High Definition Fotoprints
Laat uw mooiste foto's afdrukken in top kwaliteit. De prints krijgen een diepe glans dankzij het 4mm dikke kunststof waarmee gewerkt wordt. En heldere kleuren dankzij het gebruik van witte inkt. Hierdoor komt elke afdruk tot leven en krijgen de herinneringen de vorm die ze verdienen. De optionele verchroomde afstandhouders maken het plaatje compleet door de prints zwevend voor de muur te bevestigen.

 

Blinde Bevestiging
Kiest u voor de optie blinde bevestiging dan verlijmd Repro.nl een plaat 1mm polyplate en een ophang profiel aan de achterzijde waardoor de print een stukje voor de muur komt te zweven. Deze bevestiging is praktisch niet zichtbaar als het werk aan de muur hangt en geeft het werk een design uitstraling.

Fotoprint op Plexiglas. NL

  • Prijs: € 29,95

Extra informatie

Afbeeldingsbreedte Nee
Afbeeldingshoogte Nee