Fotoprint op Hout

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Mocht er na het uploaden van een groot bestand niets gebeuren, neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOPLANKEN
€ 29,00

Natuurlijke warme fotoprints.

Laat uw mooiste foto’s afdrukken op vurenhout voor een prachtig organisch accent aan je interieur. De unieke effecten van dit natuurproduct en de scherpte van de full color afdruk zullen je verbazen. Het hout wat we gebruiken heeft een FSC of PEFC keurmerk, waarmee we bijdragen aan duurzaam bosbeheer. Als je kiest voor de ‘Whitewash’ optie zullen de kleuren levendiger overkomen dankzij een witte onderlaag.

Klik hier voor technische informatie en tips.

.

Het materiaal
Repro.nl werkt met geschaafd vurenhouten planken van 12mm dik en ongeveer 95mm breed. Het hout is een natuurproduct wat blijft werken. Levendige ‘vlammen’ en noesten kunnen zichtbaar zijn onder de print

Uploaden van digitale bestanden
U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.

Kleuren
Kleuren op een beeldscherm komen niet overeen met de printkleuren. U kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. CMYK .jpg bestanden geven in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat. Bij het printen zonder ‘whitewash’ zal de kleur van het hout zichtbaar zijn door de print omdat er gebruit wordt van transparante inkten. Afbeeldingen zullen dan wat geler ogen en hun natuurlijke uitstraling behouden.

Het gewenste formaat
De formaten zijn in vaste formaten gegeven. Dat komt doordat de print op planken is waardoor het niet mogelijk is om deze formaten op de centimeter af te ronden.

Staande/liggende planken
Wél is het mogelijk om de planken staand of liggend te bedrukken.

Whitewash
De whitewash op planken is een laagje wit inkt wat ervoor kan zorgen dat de afbeeldingen er ouder en sprekender uit komen te zien.

Fotoprint op hout met whitewashFotoprint op hout zonder whitewash

Gratis blinde bevestiging
De planken worden aan elkaar verbonden met hetzelfde hout. Dit wordt standaard bewerkstelligd om het materiaal te fabriceren waardoor de ophanging gratis is voor dit product. Deze zijn als het aan de muur hangt niet meer zichtbaar waardoor het geheel lijkt te zweven voor de muur.

Levertijd
De levertijd voor een fotoprint op planken kunt u zelf kiezen. Standaard wordt het product binenn vijf werkdagen verzonden. Een spoedbestelling wordt binnen drie werkdagen verzonden en vervolgens met een spoedopdracht aan onze verzendpartij overgedragen.

Prijsindicatie voor fotoprints op hout
19x28 kost €29

46x46 kost €54

73x100 kost €145