Fotoprint op Hout

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOPLANKEN
€ 29,00

Laat je mooiste foto’s afdrukken op prachtig vurenhout voor een landelijke en warme uitstraling op elke plek in huis. De unieke effecten van dit natuurproduct en de scherpte van de full color afdruk zullen je verbazen. Het hout dat we gebruiken heeft een FSC en PEFC keurmerk, waarmee we bijdragen aan duurzaam bosbeheer. Als je kiest voor de ‘Whitewash’ optie zullen de kleuren levendiger overkomen dankzij een witte onderlaag.

Klik hier voor technische informatie en tips.

.

Het materiaal

Repro.nl werkt met geschaafde vurenhouten planken van 12mm dik en 95mm breed. Het hout is een natuurproduct wat blijft werken. Levendige ‘vlammen’ en noesten kunnen daarom zichtbaar zijn onder de print. Dit geeft een mooi landelijk effect.


Uploaden van digitale bestanden

U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.


Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.


Het gewenste formaat

Je print op hout is te bestellen in verschillende formaten. De formaten zijn echter niet volledig flexibel. Dit komt omdat er bij het produceren rekening gehouden wordt met de standaard dikte van de planken. Zo kan het mooiste resultaat met de beste kwaliteit geleverd worden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.


Whitewash

Bij het printen zonder ‘whitewash’ zal de kleur van het hout enigzins zichtbaar zijn door de print heen. Dit geef een uniek effect, afbeeldingen zullen wat geler ogen en hun natuurlijke uitstraling behouden. Wanneer dit niet gewenst is, kies dan voor een print met een whitewash

Bij de optie whitewash wordt er een laagje witte inkt onder de afbeelding geprint. Dit zorgt er voor dat het hout niet meer zichtbaar is en de afbeelding niet beïnvloed.

Fotoprint op hout met whitewashFotoprint op hout zonder whitewash

Gratis blinde bevestiging

De print op hout kan gemakkelijk opgehangen worden aan de muur doordat er een houten plank dwars aan de achterkant van de print bevestigd is. Deze is niet zichtbaar als het paneel aan de muur hangt waardoor het geheel als het ware lijkt te zwerven voor de muur. Een prachtig effect!

Levertijd

Binnen 2 werkdagen produceren wij je print op hout. Daarna wordt het paneel aan onze verzendpartij overdragen. Zij zorgen er voor dat de print dan zo snel mogelijk bij je thuis gebracht wordt!