Fotoprint op Canvas

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Mocht er na het uploaden van een groot bestand niets gebeuren, neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
CANVAS-PRINT
€ 22,95

Maak van uw foto een canvas op maat.

Laat uw mooiste foto’s afdrukken in top kwaliteit op canvas.Hierdoor komt elke afdruk tot leven en krijgen de herinneringen de vorm die ze verdienen. Onze prints hebben geen vast formaat waardoor er altijd een passende print voor boven uw bank of bed gemaakt kan worden. Uw canvas print spannen wij netjes op een houten frame wat we zelf op maat zagen.

Let op: canvas kan tot maximaal 150x150cm geprint worden.


Klik hier voor technische informatie en tips.

.

Materiaal
Repro.nl werkt met canvasmateriaal van hoge kwaliteit met zeer goede optische eigenschappen.

Canvas materiaal Canvas opgespannen


Kleuren of zwart-wit
Kleuren op een beeldscherm komen niet overeen met de printkleuren. U kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. CMYK .jpg bestanden geven in het algemeen in Photoshop de beste weergave van het eindresultaat.

Verder bieden wij de optie om uw kleurfoto om te zetten naar zwart/wit om een mooie print op canvas te krijgen met een oude look.


Digitale bestanden
U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.


Kwaliteit
Bij het uploaden van je bestand zie je een kwaliteitsindicatie. Deze is gebaseerd op standaard printresoluties. Geeft deze een lage score dan kan het zijn dat de afbeelding niet scherp geprint wordt.


Opspannen
Wij spannen de print voor u op, op een op maat gezaagd houten frame. Als de print binnenkomt, kunt u deze direct aan de muur bevestigen.

Levertijd
Standaard wordt de print op canvas binnen vijf werkdagen verzonden. Het is ook mogelijk om deze met spoed te bestellen. De print wordt dan binnen drie werkdagen verzonden.


Prijsindicatie van prints op canvas
Hieronder vind je een prijsindicatie voor de canvasprints op verschillende formaten.

FormaatPrijs
20 x 30 cm€21,95
60 x 40 cm€39,95
100 x 100 cm€115,95