Fotobehang Rijksmuseum: Boerenherberg met Paard en Wagen

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FB-SK-C-202
€ 14,95

Fotobehang Rijksmuseum: Boeren herberg met Paard en Wagen door Isaac van Ostade (Origineel schilderij: 56 x 47 cm)

Boerenherberg met een paard en wagen bij een voederbak. Rechts wordt een gezelschap buiten rond een tafel door de waardin bediend. Op de voorgrond staat een jongen bij twee honden, links komen reizigers aangelopen. (Bron: Rijksmuseum) 


Met dit unieke schilderij van Isaac van Ostade uit ca. 1640 - 1649 op fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Over Isaac van Ostade

Isaac Jansz. van Ostade (gedoopt Haarlem, 2 juni 1621 – begraven aldaar, 16 oktober 1649) was een Nederlands schilder en tekenaar behorend tot de Hollandse School. Hij was een jongere broer en leerling van Adriaen van Ostade en was actief in Haarlem vanaf 1629. In 1643 werd hij toegelaten tot het Haarlemse Sint-Lucasgilde. Van Van Ostade zijn zo'n 100 schilderijen bekend, waaronder voornamelijk genrestukken, landschappen en portretten. (Bron: Wikipedia)

Rijksmuseum Collectie!
In de Rijksmuseum Collectie bieden wij een unieke kunstcollectie op fotobehang aan uit de collectie van het Rijksmuseum. De collectie groeit doorlopend, dus kom zeker een keer terug! 

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur. Behanglijm kun je bij het afrekenen aanklikken om gelijk mee te bestellen.