Fotobehang Rijksmuseum: Stilleven met Vergulde Bokaal

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FB-SK-A-4830
€ 14,95

Fotobehang Rijksmuseum: Stilleven met Vergulde Bokaal in hoge kwaliteit (Origineel schilderij: h 88cm × b 113cm)

Het is ongelooflijk hoeveel schakeringen grijs Willem Heda kon schilderen. Daardoor heeft hij de voorwerpen op deze tafel – van tin, zilver, damast, glas, parelmoer – zo goed getroffen. Het verfijnde samenspel van kleuren wordt hier en daar aangevuld met accenten in geel en oker. Willem Heda was gespecialiseerd in bijna eenkleurige stillevens, zogeheten ‘monochrome banketjes’. (Bron: Rijksmuseum) 


Met dit unieke schilderij van Willem Claesz. Heda uit 1635 op fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Klik hier voor meer informatie en tips.

Over Willem Claesz. Heda (1594-1680)
Veel is er over de schilder Willem Heda niet bekend. Hij woonde zijn hele leven in Haarlem en werd in 1631 lid van het Sint-Lucasgilde, waarin hij allerlei functies bekleedde. Aan het begin van zijn carrière maakte Heda een aantal figuurstudies, maar later schilderde hij uitsluitend stillevens. Heda werd beschouwd als de meester van de stofuitdrukking en de weerkaatsing van het licht op glad en glanzend materiaal, zoals tin, glas of een koperen kandelaar. Hij gebruikte vaak dezelfde voorwerpen in zijn schilderijen, die ook wel worden aangeduid als ‘banketjes’ of ‘ontbijtjes’. (Bron: Rijksmuseum)

Rijksmuseum Collectie!
In de Rijksmuseum Collectie bieden wij een unieke kunstcollectie op fotobehang aan uit de collectie van het Rijksmuseum. De collectie groeit doorlopend, dus kom zeker een keer terug! 

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur.