Fotobehang Rijksmuseum: Stilleven met Bloemen 2

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FB-SK-A-799
€ 14,95

Fotobehang Rijksmuseum: Stilleven met Bloemen 2 (Origineel schilderij:  h 567cm × w 823cm × l 822.7cm)

Dit uitbundige boeket oogt natuurlijk, maar tulpen, anemonen, rozen en anjers bloeien in de natuur niet gelijktijdig. Bollongier stelde er echter een uitgebalanceerde compositie mee samen. Het stilleven is geschilderd kort na de beurscrash in 1637, toen menigeen failliet ging door de speculatie in tulpenbollen. Misschien verwijst het feestelijke boeket dus naar de vergankelijkheid van aardse zaken.  (Bron: Rijksmuseum) 


Met dit unieke schilderij van Hans Bollongier uit 1639 op fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Klik hier voor meer informatie en tips.

Fotobehang Stilleven met bloemen
Stilleven met bloemen. Tulpen en andere bloemen in een vaas op een stenen blad waarop een hagedis, een slak en enige rupsen rondkruipen. (Bron: Rijksmuseum)

Over Hans Bollongier
Hans Gillisz. Bollongier of Boulenger (Haarlem, ca. 1600 – aldaar, na 1645) was een Nederlands kunstschilder behorend tot de Hollandse School. Hij was gespecialiseerd in bloemstillevens. (Bron: Wikipedia)

Rijksmuseum Collectie!
In de Rijksmuseum Collectie bieden wij een unieke kunstcollectie op fotobehang aan uit de collectie van het Rijksmuseum. De collectie groeit doorlopend, dus kom zeker een keer terug!

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur. Behanglijm kun je bij het afrekenen aanklikken om gelijk mee te bestellen.