Fotobehang Rijksmuseum: Italiaans Landschap met Tekenaar

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FB-SK-C-109
€ 14,95

Fotobehang Rijksmuseum: Italiaans Landschap met Tekenaar (Origineel schilderij: 240 x 187 cm)

Over zo’n groot schilderij kan de blik ronddwalen. Als we de weg volgen, de brug over, zien we in de verte een welgestelde reiziger in een draagstoel. Muilezels dragen zijn bagage. Met de tekenaar voor de brug bij de waterval wil Both ons doen geloven dat hij het allemaal naar de werkelijkheid heeft geschilderd. Maar toch werd deze voorstelling thuis samengesteld.  (Bron: Rijksmuseum) 


Met dit unieke schilderij van Jurriaan Andriessen uit ca. 1650 op fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Jan Both
Jan Both (Utrecht, ca. 1615 - Utrecht, 9 augustus 1652 ) was een Nederlands kunstschilder, die beschouwd wordt als een voornaam vertegenwoordiger van de tweede generatie italianisanten. Hij was de broer van Andries Both. Jan Both, de zoon van een glasschilder, ging in de leer bij Abraham Bloemaert, evenals zijn broer Andries. De twee broers trokken naar Italië, waar Andries vanaf 1635 vermeld wordt, en Jan vanaf 1638. Twee laar lang bewoonden ze samen een huis in Rome. Jan en Andries werden er lid werd van de Bentvueghels, een vereniging van voornamelijk Nederlandse en Vlaamse kunstenaars werkzaam in Rome. In 1641 reisden ze naar Venetië, waar Andries in maart 1642 stierf. Jan keerde terug naar Utrecht en werd daar lid van het schildersgilde. Hij leidde een aantal andere schilders op, en werd gesteund door de Utrechtse verzamelaar baron van Wyttenhorst. Na zijn dood werd hij begraven in de Buurkerk. (Bron: Wikipedia)

Rijksmuseum Collectie!
In de Rijksmuseum Collectie bieden wij een unieke kunstcollectie op fotobehang aan uit de collectie van het Rijksmuseum. De collectie groeit doorlopend, dus kom zeker een keer terug! 

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur.