Fotobehang Rijksmuseum: Italiaans Landschap met Parasoldennen

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FB-SK-A-4688
€ 14,95

Italiaans landschap met parasoldennen of pijnbomen in de tuin van de Villa Borghese te Rome. Op de achtergrond de Villa Giulia en de Monte Mario.  (Bron: Rijksmuseum)


Met dit unieke schilderij van Hendrik Voogd uit 1807 op fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Fotobehang Italiaans landschap met parasoldennen
Italiaans landschap met parasoldennen of pijnbomen in de tuin van de Villa Borghese te Rome. Op de achtergrond de Villa Giulia en de Monte Mario.  (Bron: Rijksmuseum)

Over Hendrik Voogd (1768-1839)
Hendrik Voogd werd geboren in Amsterdam, waar hij een opleiding volgde aan de Stadstekenacademie. Hij was enige tijd in de leer bij de behangsel- en decoratieschilder Jurriaan Andriesse. In 1788 vertrok Voogd, zoals vele schilders voor hem hadden gedaan, op studiereis naar Rome. Hij bleef daar de rest van zijn leven wonen en keerde nooit terug in de Nederlanden. In Italië tekende en schilderde Voogd vooral landschappen in een elegante stijl met een arcadisch tintje.  (Bron: Rijksmuseum)

Rijksmuseum Collectie!
In de Rijksmuseum Collectie bieden wij een unieke kunstcollectie op fotobehang aan uit de collectie van het Rijksmuseum. De collectie groeit doorlopend, dus kom zeker een keer terug!

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur. Behanglijm kun je bij het afrekenen aanklikken om gelijk mee te bestellen.