Fotobehang Rijksmuseum: De Gouden Bocht Herengracht Amsterdam

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FB-SK-A-5003
€ 14,95

Fotobehang Rijksmuseum: De Gouden Bocht Herengracht Amsterdam (Origineel schilderij: 57,9 x 42,5 cm)

Door de explosieve bevolkingstoename van Amsterdam moest de stad in de 17de eeuw enkele malen worden vergroot. Dit schilderij toont een deel van de wereldberoemde grachtengordel. De afgebeelde bocht was het domein van de allerrijksten. Toen Berckheyde dit zonovergoten stadsgezicht schilderde, waren enkele huizen nog niet voltooid. Een aantal kavels was zelfs nog onbebouwd. (Bron: Rijksmuseum) 


Met dit unieke schilderij van Gerrit Adriaensz. Berckheyde uit 1671-1672 op fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Klik hier voor meer informatie en tips.

Over Gerrit Adriaensz. Berckheyde
Gerrit Adriaensz. Berckheyde (Haarlem, 6 juni 1638 – aldaar, 14 juni 1698) was een Nederlands kunstschilder. Hij is vooral bekend van stadsgezichten, voornamelijk van Haarlem, Amsterdam en Den Haag. Gerrit Berckheyde was de zoon van een slager, afkomstig uit Katwijk. Hij werd tot schilder opgeleid door zijn oudere broer, Job Berckheyde en door Frans Hals. Na 1654 werkten de beide broers een tijd in Rhenen, Kleef, Keulen, Bonn, Mainz, Mannheim en Heidelberg voor de Keurvorst van de Palts. Omstreeks 1660 keerden zij naar Haarlem terug waar ook Gerrit lid werd van het Sint-Lucasgilde, de beroepsorganisatie voor schilders. (Bron: Wikipedia)

Rijksmuseum Collectie!
In de Rijksmuseum Collectie bieden wij een unieke kunstcollectie op fotobehang aan uit de collectie van het Rijksmuseum. De collectie groeit doorlopend, dus kom zeker een keer terug! Omdat er niets leuker is dan ook eens het origineel in het Rijksmuseum te zien krijg je bij ons bij elke order uit deze collectie twee toegangskaarten voor het Rijksmuseum cadeau!

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur. Behanglijm kun je bij het afrekenen aanklikken om gelijk mee te bestellen.