Fotobehang Rijksmuseum: De Golf van Napels met op de achtergrond het Eiland Ischia

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FB-SK-A-1058
€ 14,95

Rijksmuseum fotobehang: Golf van Napels in hoge resolutie (Origineel schilderij: 437 x 363 cm)

Toen hij dit landschap schilderde greep Knip terug op schetsen die hij in Italië had gemaakt. Het resultaat: Italië in een notendop. De golf van Napels, met in de verte het eiland Ischia en de vulkaan Epomeo, is gecombineerd met Romeinse monumenten. Te zien zijn de ruïnes van het Colosseum (links), het aquaduct van Nero en de kloosterkerk Quattro Coronati. Ook het kapiteel rechts, bij de twee mannen, nam Knip over van een schets.


Met dit unieke schilderij van Josephus Augustus Knip uit 1818 op fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Fotobehang De golf van Napels met op de achtergrond het eiland Ischia
Italiaans landschap bij Napels, op de achtergrond de Golf van Napels en het eiland Ischia met de vulkaan Epomeo. Op de voorgrond de ruïnes van een Romeins aquaduct. Rechts een weg geplaveid met grote stenen, op de achtergrond een klooster op een heuveltop. Op de weg staat een priester bij een man met twee honden.(Bron: Rijksmuseum)

Over Josephus Augustus Knip
Pieter Withoos (Amersfoort, 21 december 1654 - Amsterdam, 10 april 1692) was een Nederlands kunstschilder en tekenaar. Hij was de tweede zoon uit het kunstenaarsgezin van Matthias Withoos. Vijf van de zeven kinderen uit het gezin traden in hun vaders voetsporen. Arnold Houbraken vermeldt in zijn werk De groote schouburgh der Nederlantsche konstschilders en schilderessen de drie zoons Johannes, Pieter en Frans en de dochter Alida.[1] Daarnaast was ook de dochter Maria actief als schilderes. Pieter vervaardigde stillevens en afbeeldingen van vogels, insecten en planten en werkte zowel in aquarel als in olieverf. (Bron: Wikipedia)

Rijksmuseum Collectie!
In de Rijksmuseum Collectie bieden wij een unieke kunstcollectie op fotobehang aan uit de collectie van het Rijksmuseum. De collectie groeit doorlopend, dus kom zeker een keer terug!

Papier
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur.