Fotobehang met je eigen foto

 Veilig betalen  Levering is al mogelijk vanaf 48 uur  Bereken hier onder de totaalprijs

Fotobehang met je eigen foto

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95

Toegestane bestandstypes: .pdf, .tiff, .tif, .jpeg, .jpg, .eps, .psd

* Verplichte velden

€ 14,95

Snel overzicht

€ 14,95 per m2


Bestel eenvoudig en voordelig je eigen professionele fotomuur. Heb je een foto die je levensgroot geprint wil hebben, dan kun je hier fotobehang op maat laten maken. Vul hier boven de breedte en hoogte van uw muur in. Ons advies is altijd ten minste 3 cm extra in breedte en hoogte te bestellen, zo kom je altijd goed uit. Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat!

Klik hier voor meer informatie en tips.

Productbeschrijving

Fotobehang met eigen foto speciaal op maat gemaakt voor uw eigen fotomuur. Speciaal geprint op sterk scheurvast vliesbehang!

Let op
Als u een foto aanlevert in een andere beeldverhouding dan besteld (bijvoorbeeld liggend in plaats van staand) wordt er door de professionals van Repro.nl een uitsnede bepaald. Bestanden die in een te lage resolutie of verkeerde verhouding worden aangeleverd zullen worden afgedrukt zonder waarschuwing vooraf. Indien u een foto van internet haalt dient u zelf op te letten dat deze minimaal 6 megapixel en rechtenvrij is.


Papier

De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Afbeeldingen worden gedrukt op hele banen van 47,5 cm breed, het kan dus voorkomen dat de laatste baan een onbedrukte strook heeft om tot het door u gewenste formaat te komen. Het aantal banen is onbeperkt.

1 baan: 47,5 cm
2 banen: 95 cm
3 banen: 142,5 cm
4 banen: 190 cm
5 banen: 237,5 cm
6 banen: 285 cm
7 banen: 332,5 cm
8 banen: 380 cm
9 banen: 427,5 cm
10 banen: 475 cm
11 banen: 522,5 cm
12 banen: 570 cm


Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, schoon, glad en egaal van kleur is. Bij licht behang kun je kleurafwijkingen in de ondergrond zien doorschijnen, dus zorg voor een witte wand. Behanglijm kun je bij het afrekenen aanklikken om gelijk mee te bestellen.

Digitale bestanden
U kunt bij Repro.nl bestanden aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Foto’s gemaakt met een digitale camera met 6 megapixels of meer zijn in de regel prima geschikt om uit te vergroten voor een afdruk op behang. Gemiddeld moet een JPG bestand minimaal 1MB zijn voor een resolutie van 50 DPI op het gewenste formaat. Een andere (betere) manier is de volgende maatstaf aanhouden: 1000 pixels per meter heb je nodig voor een mooie afdruk. Repro.nl probeert uw foto's zo fraai mogelijk te verwerken maar is helaas niet in staat om van slechte kwaliteit foto's scherpe grootformaat afdrukken te produceren. Hiervoor aanvaarden wij dan ook geen verantwoordelijkheid.

De automatische kwaliteits controle houdt geen rekening met het gewenste formaat, daarom is het een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Fotobehang met je eigen foto. NL

  • Prijs: € 14,95

Extra informatie

Afbeeldingsbreedte Nee
Afbeeldingshoogte Nee