Fotobehang eigen foto

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Mocht er na het uploaden van een groot bestand niets gebeuren, neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOBEHANG
€ 14,95

Bestel eenvoudig op maat gemaakt behang. Upload uw foto, vul de breedte en hoogte van uw muur in en selecteer de gewenste uitsnede. Ons advies is altijd ten minste 3 cm extra in breedte en hoogte te bestellen, zo kom je altijd goed uit. Je ziet direct een kwaliteitsindicatie van de geselecteerde afbeelding, dit is een automatische inschatting voor de scherpte van de print. Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je fotobehang met je eigen foto uitgesneden!

Wil je niet helemaal zelf je fotobehang maken?Je kan ook een collage van meerdere foto’s laten maken of door onze professionals een uitsnede laten maken.

Wil je een behang van een foto maar de kwaliteit blijkt niet geschikt? Laat ons je helpen!
Heb je behoefte aan inspiratie? Bekijk dan onze uitgebreide fotobehangcollectie!

Kwaliteit
De kwaliteit wordt beoordeeld op minimaal 1000 pixels per meter. Afhankelijk van het formaat van de foto en de muur proberen we een inschatting te maken van de printkwaliteit. We kunnen niet beoordelen of een foto onscherp is of dat er kunstmatig pixels zijn toegevoegd. Repro.nl probeert uw foto's zo fraai mogelijk te verwerken maar is helaas niet in staat om van slechte kwaliteit foto's scherpe grootformaat afdrukken te produceren. Hiervoor aanvaarden wij ook geen verantwoordelijkheid.

Op onze blog staat meer informatie over de kwaliteit van fotobehang.
Klik hier om meer te lezen over de kwaliteit.

Behangmateriaal
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de veel bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Op onze blog staat meer informatie over vliesbehang.
Klik hier om meer te lezen over vliesbehang.

Behangbanen
Afbeeldingen worden gedrukt op hele banen van 47,5 cm breed, het kan dus voorkomen dat de laaste baan een onbedrukte strook heeft om tot het door u gewenste formaat te komen. De maximale breedte en lengte van het behang zijn onbeperkt.

1 baan: 47,5 cm
2 banen: 95 cm
3 banen: 142,5 cm
4 banen: 190 cm
5 banen: 237,5 cm
6 banen: 285 cm
7 banen: 332,5 cm
8 banen: 380 cm
9 banen: 427,5 cm
10 banen: 475 cm
11 banen: 522,5 cm
12 banen: 570 cm


Aanbrengen
U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Vliesbehang krimpt niet, door de banen strak naast elkaar te plakken ontstaat er een prachtige afbeelding op uw muur.

Levertijd
Standaard wordt het behang wordt op werkdagen 24 uur geproduceerd, direct verzonden en gegarandeerd de volgende werkdag geleverd door GLS (onder voorbehoud van overmacht). Indien de bestanden niet voldoen aan de kwaliteitsnormen zal onze designer contact met je opnemen.

Klik hier om dit product toe te voegen aan uw verlanglijst