Fotobehang eigen foto

Upload een afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTOBEHANG
€ 14,95

Bestel eenvoudig je persoonlijke fotobehang bij Repro.nl! Het fotobehang met je eigen foto wordt volledig op maat gemaakt.

*Als je het behang voor 14:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag overgedragen aan onze verzendpartij.

Bekijk of je afbeelding mooi terecht komt op behang.

Je unieke behang met een persoonlijke foto, eenvoudig te bestellen en volledig op maat gemaakt. Met onze kwaliteitscontrole weet je zeker dat je elke ruimte de uitstraling kunt geven die het verdient.

Wil je een behang van een foto maar de kwaliteit blijkt niet geschikt? Laat ons je helpen!
Heb je behoefte aan inspiratie? Bekijk dan onze uitgebreide fotobehangcollectie!

Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Heb je toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op (service@repro.nl of 070 - 347 8808).

Werkwijze
Bestel je eigen behang door je eigen foto te uploaden aan de rechterkant. Vul vervolgens de afmetingen van je muur in en selecteer je gewenste uitsnede. Wij adviseren om tenminste 3 centimeter in hoogte en breedte extra te bestellen. Zo weet je zeker dat het behang perfect past op je muur. Na het bepalen van het juiste formaat zie je een kwaliteitsindicatie van je afbeelding. Dit is een automatische inschatting van de kwaliteit van de print. Vervolgens zie je de prijs van je unieke fotobehang, kan je het bestellen en wordt het de zelfde dag nog verzonden*.


Uploaden bestanden
U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.


Kleuren
Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.


Materiaal
De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120gsm). Vliesbehang is sterk, scheurvast en gemakkelijk af te nemen met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor veel makkelijker aan te brengen dan de bredere banen die regelmatig online worden aangeboden.

Op onze blog staat meer informatie over ons vliesbehang en de kwaliteit van dit materiaal.
Klik hier om meer te lezen over vliesbehang.


Kwaliteit van behang
Bij de kwaliteitsindicatie wordt er een minimale waarde van 1000 pixels per meter aangehouden. Zo weet je zeker dat je foto niet pixelig oogt. De indicatie wordt gemaakt afhankelijk van het formaat van de foto en de muur. Wij kijken altijd nog even of de kwalieit van je fotobehang hoog genoeg is. Als de kwaliteitsindicatie onvoldoende kwaliteit aangeeft kan je ons altijd een uitsnedevoorbeeld laten maken. Zo krijg je een beter beeld van het uiteindelijke resultaat. Klik daarvoor hier.

Fotobehang dient scherp te zijn vanaf 1 meter afstand. Hierop is de volgende kwaliteitsindicatie gebaseerd:
500 - 1000px/m:
 Onvoldoende kwaliteit; upload een andere foto
1000 - 1500px/m:
 Minimale kwaliteit; upload een andere foto
1500 - 2000px/m:
 Voldoende kwaliteit
2000px/m en hoger:
 Goede kwaliteit voor fotobehang

Op onze blog staat meer informatie over de kwaliteit van fotobehang. Hier staat ook tips over wat je kunt doen als je foto niet scherp genoeg is. 

Klik hier om meer te lezen over de kwaliteit.


Afwerking en formaat
Afbeeldingen worden gedrukt op hele banen van 47,5 cm breed, het kan dus voorkomen dat de laaste baan een onbedrukte strook heeft om tot het gewenste formaat te komen. De maximale breedte en lengte van het behang zijn onbeperkt.

1 baan:    47,5 cm
2 banen:  95 cm
3 banen:  142,5 cm
4 banen:  190 cm
5 banen:  237,5 cm
6 banen:  285 cm
7 banen:  332,5 cm
8 banen:  380 cm
9 banen:    427,5 cm
10 banen:  475 cm
11 banen:  522,5 cm
12 banen:  570 cm


Aanbrengen
Vliesbehang is heel gemakkelijk aan te brengen. De lijm kan direct op de muur worden gesmeerd waarna het behang daarop kan worden aangebracht. Hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Omdat de stroken direct na aanbrengen nog een klein beetje verschoven kunnen worden, is het eenvoudig om de stroken perfect op elkaar te laten aansluiten. Zo maak je gemakkelijk een prachtige afbeelding op je muur.


Levering en productie
Als je het fotobehang vóór 14:00 bestelt, produceren wij het nog dezelfde dag en dragen wij het direct over aan onze verzendpartij. GLS gegarandeert dat het behang dan de volgende werkdag geleverd wordt (onder voorbehoud van overmacht). Ook is het mogelijk om het behang zelf op te komen halen bij onze vestiging in Den Haag.