KIES UIT EEN BEHANG COLLECTIE

CREËER JE EIGEN WOONSTIJL

EEN MUUR OM VAN TE DROMEN

KIES KWALITEIT, SERVICE EN SNELHEID

 Fotobehang op maat geproduceerd

Neem je een kijkje in één van onze collecties of kies voor een fotobehang van je eigen foto. Voer vervolgens je maat in om te zien hoe voordelig fotobehang op maat is! 

Ons fotobehang wordt speciaal op maat gemaakt en is te behangen doordat de afmetingen exact overeenkomen met de maat van je muur. Het behang wordt in één of meerdere rollen verstuurd en de banen van 47,5 cm breed hoeven alleen van elkaar los te worden geknipt. Voor de exacte werkwijze voor het behangen, zie de bijgeleverde gebruiksaanwijzing voor het fotobehang op maat. 

SELECTEER EEN KLEUR

                    

                    

VERHOUDING VAN DE MUURLiggend


Staand


Panorama


Vierkant

TYPE AFBEELDINGFoto


Illustratie


Patroon


KunstKies uit de collectie


Vind je favoriete ontwerp in onze grote behang collectie. Onze collectie wordt continu aangevuld zodat we altijd de meest unieke designs en foto’s voor je in huis hebben. Elk thema in onze collectie heeft zijn eigen stijl. Neem een kijkje en vind dat speciale behang dat je hart sneller doet slaan!

 

Sorteer op ruimte


Verrijk je huis met onze fotobehang collecties voor elke ruimte. Of het voor in de keuken, woonkamer of slaapkamer is, voor elke plek in huis hebben wij het behang dat past bij de functionaliteit van de ruimte. Zo zorg er je voor dat elke ruimte perfect tot z’n recht komt. Laat je inspireren door onze mooie foto’s en maak iets speciaals van je volgende project!

 

Filteren op kleur


Fotobehang dat perfect in je interieur past? Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een behang dat past bij jouw woonstijl. Selecteer daarom de kleur van jouw dromen uit onze grote collectie fotobehang. Zo zorg je voor meer diepgang dan met een egale kleur, terwijl je muur toch de kleur krijgt die je interieur nodig heeft. Wat ook bij je past, wij hebben het!

 

Kies een verhouding van je muur


Elke muur is anders en verdient dus het fotobehang dat daar precies op aansluit. Kies daarom een fotobehang op basis van de verhouding van je muur. Of wees creatief en behang maar een stukje van je muur. Ook hiervoor is een selectie op basis van verhouding een handige zet.

 

Selecteer een stijl


Jouw interieur verdient een fotobehang in de mooiste stijl. Opzoek naar een specifieke stijl om jouw kamer te verreiken? Wij helpen je daarbij met onze collectie van verschillende stijlen behang. Creëer diepte in je interieur met een levensechte foto. Of kies juist voor speelsheid met een fotobehang met een illustratie. Kijk bij onze verschillende stijlen en laat je verassen over wat er allemaal mogelijk is.