Foto op klein canvas

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTO-OP-KLEIN-CANVAS
€ 9,50

Maak een unieke collage aan de muur met je eigen foto's op onze kleine canvasdoeken!

Denk bijvoorbeeld eens aan de afbeeldingen van het Rijksmuseum. Wij beschikken over drie formaten kleine canvasdoeken waarop we je foto's met de beste kwaliteit afdrukken. Upload eenvoudig je foto, selecteer het formaat en je kleine canvas print wordt snel verzonden. Hou er rekening mee dat je foto voldoet aan het gekozen formaat voor het beste resultaat.

Een collage maken? Bestel meerdere prints in verschillende formaten en combineer deze tot een mooi geheel.

Digitale bestanden

U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dien je rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heb je problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.

Materiaal

Wij printen je afbeelding op een canvas doek, gespannen op spieraam. De dikte van de kleine canvasdoeken is 20 mm.

Kwaliteit

Bij het uploaden van je bestand zie je een kwaliteitsindicatie. Deze is gebaseerd op standaard printresoluties. Geeft deze een lage score dan kan het zijn dat de afbeelding niet scherp geprint wordt.

Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.