Foto op karton

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTO-OP-KARTON
€ 7,80

Even wat anders aan de muur en met de tijd meegaan? Druk je foto's eens af op duurzaam karton!

Je kunt je foto's afdrukken tot een maximale grote van 100 bij 100 cm met een bedrukking op de bruine of witte kant van het karton. Zo wordt elke print uniek. Maak echt iets unieks door verschillende prints in verschillende groten te bestellen en creëer zo een gave collage voor aan de muur.

Mooi om neer te zetten of op te hangen en altijd geprint met de beste kwaliteit!

Digitale bestanden

U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.


Materiaal

De afbeeldingen zullen worden geprint op karton van 3 mm dik. Dit materiaal heeft een witte kant en een bruine (kartonkleurige) kant. U kunt zelf kiezen op welke kant u uw foto gedrukt wilt hebben. Zo krijgt elke foto een unieke look.


Kwaliteit

Bij het uploaden van je bestand zie je een kwaliteitsindicatie. Deze is gebaseerd op standaard printresoluties. Geeft deze een lage score dan kan het zijn dat de afbeelding niet scherp geprint wordt.


Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet altijd overeen met de printkleuren. Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.