Fotoprint op Aluminium

Upload uw afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf, .png, .jpg, .jpeg, .tiff, .tif, .eps

Maximum grootte 300MB. Mocht er na het uploaden van een groot bestand niets gebeuren, neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Geselecteerde uitsnede

Aantal

Op voorraad
SKU
FOTO-OP-ALUMINIUM
€ 29,95

Een stoere fotoprint op aluminium.

In een modern strak interieur is zeker plaats voor het nieuwe ‘fotocanvas’, een fotoprint op geborsteld of wit aluminium. Zonder lijst kunt u voortaan foto’s met een industrieele uitstraling voor uw muur laten zweven met hulp van afstandhouders of een blind bevestigings systeem. Heeft u liever wel een lijst dan kunt u deze eenvoudig naderhand toevoegen zonder glas zodat hinderlijke spiegelingen achterwege blijven.

.

Uploaden digitale bestanden
U kunt bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Voor het aanleveren van een bestand dient u rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van uw afbeelding kan er rondom een paar millimeter van uw afbeelding afgesneden worden. Heeft u problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen samen een oplossing zoeken.

Afmetingen
De afmetingen zijn minimaal 20x30cm en maximaal 150x200cm. De formaten zijn tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen en dat maakt ons de meest flexibele aluminium (of Dibond) bedrukkers van Nederland!

Kwaliteit
De kwaliteisindicatie is gebaseerd op standaard printresoluties. Geeft deze een lage score dan kan het zijn dat de afbeelding niet scherp geprint wordt. De uiteindelijke kwaliteit van de print is afhankelijk van het aantal pixels van de aangeleverde afbeelding en van de grootte van de uitkomst. Hoe scherper de aangeleverde afbeelding is, hoe hoger de printresolutie en dus de kwaliteit.

Het materiaal
Repro.nl werkt met 3mm dik Dibond. Ook is er de optie om afbeeldingen op wit dibond te drukken. Het witte dibond is wit gelakt en heeft een whiteboard look.

Kleuren
Kleuren op een beeldscherm komen niet overeen met de printkleuren. U kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. CMYK .jpg bestanden geven in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.

Inlijsten
De lijsten waarin prints op aluminum in worden verwerkt zijn gemaakt van wit gelakt aluminium voor een strakke lay-out. Bij het inlijsten van de wanddecoratie zijn ze enkel voorzien van een frame zonder glas.

Ophangmateriaal
De optie afstandhouders zijn vier gaten voorgeboord in de platen waarin de en voorzien van verchroomde afstandhouders in zitten. De afstandhouders hebben een diameter van 10mm en laten de print 12mm voor de muur zweven voor een optimale presentatie.

De optie blinde bevestiging is een houten ophang profiel aan de achterzijde waardoor de print een stukje voor de muur komt te zweven. Deze bevestiging is praktisch niet zichtbaar als het werk aan de muur hangt en geeft het werk een design uitstraling.

Levertijd
Standaard wordt de print op aluminium binnen vijf werkdagen verzonden. Bij een spoedopdracht wordt deze verzonden binnen drie werkdagen. Vervolgens wordt deze overgedragen aan onze verzendpartij met een spoedbestelling waarmee het binnen één dag in huis is!

Prijsindicatie voor een fotoprint op aluminium voor populaire formaten
Deze prijsindicatie geldt voor een fotoprint op geborsteld aluminium dibond zonder ophangmechanisme, niet-ingelijst en in kleur:

  • 20x30cm kost €29,95
  • 50x50cm kost €51,80
  • 100x100cm kost €138,05
  • 100x150cm kost €258,55
  • 150x200cm kost €431,05