Flyers en folders

Upload een afbeelding:

Toegestane bestanden: .pdf

Maximum grootte 300MB. Gebeurt er niets na het uploaden? Neem dan
contact met ons op, dan helpen wij je verder.

× Uploaden Verander

Gewenste afmeting

cm
cm

Aantal

Op voorraad
SKU
FLYERSFOLDERS
€ 10,19

Een professionele uitstraling met onze flyers en folders in elke gewenste oplage!

Upload je ontwerp in PDF en kies eenvoudig de gewenste opties in het menu aan de rechterkant. Je kunt kiezen voor verschillende vouw manieren van je flyer of folder. Hou er hierbij wel rekening met dat de opmaak van het bestand overeenkomt met de gekozen manier.

Upload een PDF

Om de kwaliteit van de flyer of folder te kunnen waarborgen vragen wij je om het ontwerp in PDF vorm te uploaden. Hou er rekening mee dat je bestand overeenkomt met de gekozen vouw-manier.


Formaat

De formaten die wij aanbieden zijn van A6 tot en met A3. 

Kleur of zwart-wit
De kleuren waarmee de flyer bedrukt zijn zijn altijd CMYK, dus geen RGB of pantone. De kleuren die je aanlevert zullen worden omgezet naar CMYK. 

Papier gewicht (gsm)
Hierbij kan je kiezen tussen verschillende soorten papier voor de flyer of folder. Wij bieden ook gloss aan, waarbij de folder een glimmende/gelakte look heeft. 

Afwerking
Het product kan als flyer worden afgewerkt, dat betekent dat het niet gevouwen is. Als folder zijn er drie soorten afwerkingen:
Eén slag vouwen Zigzag vouw flyer Wikkelvouw flyer
1) Eén slag gevouwen, hierbij is de folder in tweeën gevouwen. Een A4 zou bijvoorbeeld worden gevouwen tot een A5. 2) Drieluik zigzagvouw, hierbij is de folder in drieën gevouwen en liggen de uiteindelijke vlakken aan verschillende kanten. 3) Drieluik wikkelvouw, hierbij is de folder in drieën gevouwen en liggen de uiteindelijke vlakken over elkaar heen.


Oplage

Bij ons krijg je grote vrijheid in het kiezen van de oplage. Deze is vrij invulbaar en hiermee is het zelfs mogelijk om goedkoop 1 flyer of folder te bestellen.


Levertijd

De flyers en folders worden standaad binnen twee werkdagen verzonden. Mocht er behoefte zijn aan extra spoed dan zorgen wij ervoor dat ze binnen 24 uur worden verzonden.